Afvalverwerking

Deschepper Recup is een betrouwbare en correcte partner voor al uw afvalverwerking. Van afvalophaling, recyclage en sortering, tot de afbraak van industriële machines, met Deschepper Recup kunt u rekenen op een vlotte afhandeling van uw afvalprobleem.

Snelle en correcte afvalophaling

Deschepper Recup staat garant voor een snelle en correcte service voor de ophaling van uw oude metalen of ander sloopafval. Wij staan in voor de ophaling van alle soorten ferro metalen en non-ferro metalen. Deschepper Recup komt bovendien gewoon zelf gratis een afvalcontainer plaatsen. De container gevuld met oud ijzer of ander afval komen wij dan weer ophalen.

Afvalsortering in modern sorteercentrum

Deschepper Recup staat in voor een correcte afvalsortering. Alle containers met gemengd afval – waaronder industrieel afval, bouwafval en sloopafval – die wij plaatsen worden door ons zorgvuldig gesorteerd. Zo worden alle recycleerbare materialen gescheiden van het stortafval. Om alle soorten afval correct en op een rendabele manier te kunnen verwerken investeerde Deschepper Recup in een moderne bandenkraan met sorteergrijper.

Industriële afbraak- en demontagewerken

Deschepper Recup kan voor u vakkundig industriële machines en constructies demonteren die niet in hun geheel kunnen worden afgevoerd. Met onze compacte 5-ton heftruck kunnen we heel wat zware stukken verhandelen.