Afbraak van industriële machines

Industriële afbraak- en demontagewerken

Voor de afbraak en recyclage van industriële machines is de nodige kennis en het juiste materiaal nodig. Deschepper Recup heeft dat in huis. Wij kunnen voor u vakkundig machines en constructies demonteren die niet in hun geheel kunnen worden afgevoerd. Met onze compacte 5-ton heftruck kunnen we heel wat zware stukken verhandelen.

Wij hebben massa’s ervaring met de afbraak en recyclage van weefgetouwen, industriële machines en andere productielijnen.  Contacteer ons gerust voor meer informatie over de mogelijkheden van afbraak van uw specifieke machine.

Het juiste materiaal voor de afbraak en recyclage van machines

Misschien heeft uw productiehal ook verschillende, complexe machines die verouderd zijn of niet meer werken. Een professionele en snelle afbraak is dan aangewezen. Voor de afbraak en recyclage van grotere constructies beschikken wij over het juiste materiaal (snijbranders, slijpschijven, zaagmachines, demontagesleutels) om niet verhandelbare objecten in kleinere stukken te verdelen. Met Deschepper Recup is uw productiehal snel ontruimd en bent u in no time weer operationeel.