Afvalsortering

Afval sorteren is beter recycleren

Deschepper Recup staat in voor een correcte afvalsortering. Alle containers met gemengd afval – waaronder industrieel afval, bouwafval en sloopafval – die wij plaatsen worden door ons zorgvuldig gesorteerd. Zo worden alle recycleerbare materialen gescheiden van het stortafval.

Afvalsortering in modern sorteercentrum

Om alle soorten afval correct en op een rendabele manier te kunnen verwerken investeerde Deschepper Recup in een moderne bandenkraan met sorteergrijper. Zo kunnen we adequaat het gemengde afval scheiden en klaar maken voor hergebruik. Daarmee bedoelen we alle industrieel, niet gevaarlijk afval, bouw-en sloopafval, afval afkomstig van opkuis huizen, enzovoort. Gevaarlijk afval, zoals verf en chemische producten, horen niet thuis in de afvalcontainers en moeten dus apart opgehaald worden.

Efficiënt afval sorteren

Oude materialen kunnen heel vaak nog hergebruikt worden. De uitdaging is om het bruikbare van het niet bruikbare te scheiden en dus om het gemengd afval te sorteren op een zo optimaal mogelijke en productief mogelijk manier. Deschepper Recup slaagt erin om aan de hand van ons uitgebreid machinepark uw afvalsortering op een zo economisch en ecologisch verantwoorde manier te laten gebeuren.