Verhuur van plastic containers

Oude batterijen of loodaccu’s zijn een gevaar voor het milieu. Met de recyclage van dergelijke accu’s moet dus veilig omgesprongen worden. Deschepper Recup zorgt voor het verhuur van plastic containers waarin u veilig uw loodaccu’s kunt laten ophalen. Met Deschepper Recup bent u dus zeker van een milieuvriendelijke behandeling van uw milieu-afval.

Plastic containers: veilig, milieuvriendelijk

Oude accu’s bevatten gevaarlijke metalen, zoals lood, kwik, cadmium en nikkel, en zijn een mix van gevaarlijke vloeistoffen. Als deze stoffen de bodem binnendringen, kunnen ze aanzienlijke milieuschade veroorzaken. Een veilige opslag van loodaccu’s is dus geen overbodige luxe. De plastic containers van Deschepper Recup zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn vloeistofdicht en speciaal ontworpen voor het opvangen van accuzuur. Ideaal voor accu recycling dus. Onze plastic containers hebben een deksel en zijn beschikbaar in verschillende maten en formaten.

Erkend ophaler van loodaccu’s

Uw loodaccu’s zijn bij Deschepper Recup in veilige handen. Wij beschikken over een VCA-certificaat – een certificaat dat veiligheid, gezondheid en milieuvriendelijkheid garandeert op de werkvloer – en we zijn erkend als ophaler en vervoerder van loodaccu's onder het ophaal- & registratienummer 73702 (OVAM).